search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Super League: Μεγάλες νίκες για Παναθηναϊκό και Άρη στα ντέρμπι της αγωνιστικής (Videos)

17.04.2022 23:46
drer

Παναθηναϊκός και Άρης ήταν οι νικητές των δυο μεγάλων ντέρμπι επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, που κρίθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0). Με αυτές τις νίκες, οι δυο νικητές βάζουν πλώρη για ευρωπαϊκή έξοδο.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο παθιασμένος Άρης επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Ντουκουρέ, σε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι από όλες τις απόψεις.

Αργότερα, στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, ένα γκολ του Αϊτόρ ήταν αρκετό για να «λυγίσει» ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα στην κορυφή δεν άλλαξε τίποτα. Οι ήττες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ άφησαν την μεταξύ τους διαφορά στους 11 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να έχουν ακόμα να δώσουν πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο μεταξύ τους.

Αυτό που άλλαξε ήταν η κατάσταση για τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι νίκες του Παναθηναϊκού και του Άρη άνοιξαν την διαφορά από την ΑΕΚ, που πλέον δίνει αγώνα χωρίς αύριο στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ, με την Ένωση να βρίσκεται στην 5η θέση και με την πλάτη στον τοίχο.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θριαμβευτής ξανά στο Monte-Carlo Masters! (Video)

Πρέπει να βάζω «νεκρά» στην κατηφόρα; Τι κερδίζω;

Αυτοκίνητο: Οι Έλληνες «απαρνιούνται» τα πετρελαιοκίνητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:27