search
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 13:20
MENU CLOSE

Αλλάζουν οι ημέρες προβολής των σήριαλ «Γη της Ελιάς» και «Σασμός» – Αποχωρήσεις ηθοποιών αλλά και προσθήκες

19.05.2022 08:29
sasmos new

Και Παρασκευή θα απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας σήριαλ. «Γη της Ελιας» και «Σασμός» θα μεταδίδονται πλέον και Παρασκευές.

Αυτό θα γίνει για έναν περίπου μήνα – μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου των σειρών.

Στο μεταξύ έχουν αρχίσει ήδη οι διαπραγματεύσεις με ηθοποιούς που θα προστεθούν στο κάστ και των δύο σειρών ενώ θα υπάρξουν σίγουρα και αρκετές αποχωρήσεις με πιο ηχηρή αυτή του Liam Ιreland, απο τη σειρά Γη τη Ελιάς.

Ο ιρλανδός ηθοποιός ήταν βασικός πρωταγωνιστής – και ζευγάρι σεναριακό με την Αφροδίτη Λιάντου – ωστόσο οι υπεύθυνοι έκριναν ότι δεν τράβηξε ο ρόλος του. Ετσι, υποτίθεται ότι θα αναχωρήσει για το εξωτερικό στα πλαίσια του σεναρίου, και δεν θα μετέχει στον δεύτερο κύκλο του σήριαλ.

Στον Σασμό πάλι θα έχουμε , όπως λένε οι παραγωγοί, δύο κηδείες στο τελευταίο επεισόδιο: Του «Αγγελου Βρουλάκη», και της «γιαγιάς Ειρήνης»

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς- Σασμός: Αλλαγές στις ημέρες προβολής – Πότε θα «κονταροχτυπιούνται» οι δύο σειρές

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Μαΐου

Διελκυστίνδα για την τηλεθέαση ανάμεσα σε «Σασμό» και «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 13:03