search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:50
MENU CLOSE

Διελκυστίνδα για την τηλεθέαση ανάμεσα σε «Σασμό» και «Γη της ελιάς»

18.05.2022 16:49
tiletheasi_new4

Σεναριακές πλοκές που προκαλούν κορυφώσεις στην αγωνία των τηλεθεατών για την έκβαση των ιστοριών στις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» και τα μηχανάκια της Nielsen «τρελαίνονται».

Στην χθεσινή αναμέτρηση των «μονομάχων» της ζώνης των 9 επικράτησε ο «Σασμός» έναντι της σειράς «Η γη της ελιάς». Βλέπεται στο επεισόδιο της σειράς του Alpha η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώθηκε, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Μαζί και 1.358.000 τηλεθεατών που είδαν το επίμαχο επεισόδιο.

Την ίδια ώρα 1.165.000 ζευγάρια μάτια είδαν στη σειρά του Mega τον Φίλιππο, γεμάτο ενοχές, να κατηγορεί τον εαυτό του, «σκασμένο» από τη  στεναχώρια  και από το κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεται διαρκώς το ατύχημα.

Αν και οι «Άγριες μέλισσες» αρχίζουν αργότερα από το «Survivor» φαίνεται ότι δόθηκε σκληρή μάχη μεταξύ τους και τελικά επικράτησε, αλλά με μικρή διαφορά, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 απέναντι στο ριάλιτι του Σκάι.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στη… θέση του συμπληρώνει την πεντάδα και μια θέση πιο κάτω το μαγειρικό «MasterChef».

New entry στο ημερήσιο top 10 η εκπομπή «T live» του Alpha, ακολουθεί ο «Τροχός της τύχης» και στο καπάκι η ειδησεογραφική εκπομπή «Live news».

Που σημαίνει ότι το ζεύγος και στη ζωή ΣτεφανίδουΕυγγελάτου είχαν πιένες χθες, με την εκπομπή του Alpha να έχει κερδίσει στα σημεία εκείνη του Mega.

Στη δεκάδα και το «Ρουκ Ζουκ».

Διαβάστε επίσης:

Νέο στούντιο έπειτα από 35 χρόνια στην ΕΡΤ (photos)

Σασμός – Spoiler: Στέλλα και Γεράσιμος μοιράζονται μια νύχτα πάθους

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη μιλά πρώτη φορά για την 8η θέση της Ελλάδας και τη νίκη της Ουκρανίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43