ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:29
MENU CLOSE

«X-FACTOR»: Απόψε το 1ο Live Show – Ο ρόλος «έκπληξη» του Ηλία Ψινάκη (Photo | Video)

22.05.2022 20:16

Απόψε, Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το 1ο μεγάλο live show του «X-Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου και θα είναι πιο φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό από ποτέ. Γκεστ σταρ ο αντισυμβατικός και εκρηκτικός Ηλίας Ψινάκης, σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Απόψε, στο 1ο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου.

Με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα διαγωνίζονται οι: Αριστέα Αλεξανδράκη, Κατερίνα Λαζαρίδου, Κωνσταντίνος Ντάσιος, Borek, και με την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου οι: Χρήστος Αδαμόπουλος, Άγγελος Αρχανιωτάκης, Εβελίνα Κατσιάκου, Case Zero.

Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να διεκδικήσουν το έπαθλο «ρεκόρ» του «X-Factor» αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους. Η αντίστροφη μέτρηση για τα live shows του «X-Factor» έχει ξεκινήσει!

Η αναζήτηση για το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής μπαίνει στην τελική ευθεία!

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Παρατείνεται ο στρατιωτικός νόμος στη χώρα για άλλους 3 μήνες

«DIAS»: Ένα μη επεμβατικό εργαλείο για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

«Ευλογιά των Πιθήκων»: Την Δευτέρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το ύποπτο κρούσμα από τον ΕΟΔΥ (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:28
Exit mobile version