search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν με λυπήθηκε» είπε η Μαρία Κίτσου

20.05.2022 17:39
Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (Photos) - Media

Η Μαρία Κίτσου, γνωστή και ως Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην Ελένη Μενεγάκη, σχετικά με την επιτυχημένη σειρά εποχής.

Ανάμεσα σε όλα όσα συζήτησαν ηθοποιός και παρουσιάστρια, ήταν και η εξέλιξη της Λενιώς στη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και το πόσο δυσκολεύτηκε στα επεισόδια, που ο χαρακτήρας της βασανιζόταν στα χέρια του Βόσκαρη, τον οποίο και υποδύθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Αρχικά, η Μαρία Κίτσου σχολίασε τον ρόλο της, λέγοντας:

«Την Λενιώ την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Την ερωτεύτηκα, με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα»,ενώ στη συνέχεια είπε για το τέλος της σειράς:

«Δεν ξέρω το φινάλε, τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελευταία επεισόδια, μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου».

Σχετικά με τα επεισόδια που γυρίστηκαν στη φυλακή, η Μαρία Κίτσου ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό, με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε νέο τηλεοπτικό σίριαλ μετά τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου απάντησε: «Δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, αρκεί να με προκαλούσε ο ρόλος, να είχε ενδιαφέρον το σενάριο και οι συνεργάτες. Θα έκανα και κωμωδία».

Διαβάστε επίσης:

Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται γκέι φιλιά από σίριαλ μού δείχνει μια κοινωνία οπισθοδρομική» (Video)

Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: Έχασα τον πατέρα μου στα 15 – Ήταν μοιραίο να ψάξω έναν «μπαμπά» στο μέλλον (Videos)

Η κόρη του Πούτιν έχει σύντροφό της έναν… Ζελένσκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58