search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται γκέι φιλιά από σίριαλ μού δείχνει μια κοινωνία οπισθοδρομική» (Video)

20.05.2022 14:05
memos-mpegnis-new

Για τη vegan διατροφή, αλλά και τον λόγο που θεωρεί την κοινωνία οπισθοδρομική μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, αναφερόμενος και στα γκέι φιλιά που προβάλλονται πλέον σε σειρές.

«Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα γίνουν μουσεία. Με τα ζώα θέλω να παίζω και όχι να τα τρώω. Έχω μπει στο βιγκανισμό τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια.

Περίεργη συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα.

Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια. Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια. Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου και μετά να πάω και στη συντροφικότητα.

Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: Έχασα τον πατέρα μου στα 15 – Ήταν μοιραίο να ψάξω έναν «μπαμπά» στο μέλλον (Videos)

Η κόρη του Πούτιν έχει σύντροφό της έναν… Ζελένσκι

Ριάνα και A$AP Rocky καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:45