search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:15
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Προβληματισμός για τις δημοσκοπήσεις – Η εξήγηση που δίνουν στον Ανδρουλάκη

30.05.2022 06:00
PASOK_new

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένας προβληματισμός για τις δημοσκοπήσεις. Μπορεί να το κρύβουν καλά, αλλά υπάρχει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στην Χαριλάου Τρικούπη δεν είδαν και με πολύ χαρά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που κυκλοφόρησαν.

Ο λόγος της μικρής -αλλά- πτώσης του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τους ειδικούς αποδίδεται στα ποσοστά που έχει το κόμμα στην Αττική, αλλά και στη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως έχει γράψει το topontiki.gr το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά στην επαρχία και σε κάποιες περιοχές να εντοπίζεται ακόμα και ως δεύτερο κόμμα, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι στην Αττική.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται στην Αττική τρίτο μεν, αλλά με ποσοστό που οριακά αγγίζει το 10%. Παράλληλα δεν έχει «κάτσει» πολύ καλά στους ψηφοφόρους η στάση του κόμματος για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το «ναι στην παροχή στρατιωτικού εξοπλισμού» που είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεν άρεσε στους «ΠΑΣόκους» και αυτό πίσω δεν γυρίζει.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Παιδείας: Σε δημόσια διαβούλευση από σήμερα το νέο σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ

Ουκρανία: Αρκετές δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στο Χάρκοβο, μετά από την επίσκεψη του Ζελένσκι

Αρπαγή 6χρονου: Στο… φως ο δικαστικός συμβιβασμός που είχαν υπογράψει οι γονείς του Ράινερ – Η οργισμένη απάντηση της μητέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20