search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:53
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Ελεύθερος οδηγός ταξί που καταγγέλθηκε για βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας στα Μάλια

03.06.2022 20:46
viasmos new

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο 28χρονος οδηγός ταξί, τον οποίο κατήγγειλε για τον βιασμό της 43χρονη Βρετανίδα τουρίστρια.

Ο άνδρας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως ό,τι συνέβη με την 43χρονη, ήταν συναινετικό, απολογήθηκε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, η οποία αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε την καταγγέλλουσα, δεν έδειξε «σωματικές βλάβες», ενώ η εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του νεαρού ταξιτζή, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη έκανε λόγο για «πλήρη άρνηση της κατηγορίας» εκ μέρους του εντολέα της, επιφυλασσόμενη μάλιστα, να κινηθεί νομικά.

«Ο εντολέας μου αρνήθηκε την κατηγορία, η οποία είναι προφανώς καταχρηστική και ψευδής και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του για υποβολή εγκλήσεως για ψευδορκία» δήλωσε στο neakriti.gr η κ. Σπανάκη.

Η καταγγελία της Βρετανίδας

Η 43χρονη Βρετανίδα που βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή, μαζί με μία φίλη της, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε ότι ο οδηγός ταξί την βίασε σε ερημική περιοχή, ενώ η ίδια εξ αιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ, ήταν αδύνατον να αντισταθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία της η γυναίκα την Τρίτη 31 Μαΐου, έφυγε με ταξί από κατάστημα όπου διασκέδαζε, με προορισμό το ξενοδοχείο της.

Στις 4:00 τα ξημερώματα και ενώ οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει αλκοόλ, μπήκαν στο ταξί και ζήτησαν να τις μεταφέρει στο ξενοδοχείο του.

Η 43χρονη δήλωσε στον 28χρονο ότι ξέχασε το κινητό της και του ζήτησε να επιστρέψουν στο μπαρ για να το πάρει. Τότε εκείνος την μετέφερε σε ερημική περιοχή, όπου σύμφωνα με την καταγγελία την εξανάγκασε να συνευρεθούν.

Ο 28χρονος ταξιτζής που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αρνήθηκε τον βιασμό και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκαν με την συναίνεσή της, σύμφωνα με τον συνήγορό του.

Παρά τους ισχυρισμούς του σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, από τον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα: Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε την «τρελή» ταχύτητα του Audi

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών στην πρυτανεία του ΑΠΘ – Ο διάλογος με τον πρύτανη

Σεισμός: 4,7 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» την Ρόδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:53