Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άνδρας που έκοβε ξύλα τραυματίστηκε πέφτοντας από μεγάλο ύψος σε γκρεμό στα Χάνια Πηλίου, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές της πόλης έπειτα από την σχετική κλήση που δέχθηκαν ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, το σημείο που έχει εγκλωβιστεί ο άνδρας έχει λάσπες και είναι δύσβατο και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών, παρότι φαίνεται ότι δεν πρόκεται για σοβαρό τραυματισμό.
Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί θα κρίνουν την κατάσταση της υγείας του.
Διαβάστε επίσης:
Εξελίξεις στην υπόθεση της Καλλιθέας: Συνελήφθη η σύντροφος του μαχαιρωμένου 60χρονου
Ζάκυνθος: Επιχείρηση διάσωσης δεκάδων μεταναστών (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.