search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:13
MENU CLOSE

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμς Κάαν – Από τον «Νονό» στο «Misery»

07.07.2022 20:40
james-caan-1-misery-new

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Τζέιμς Κάαν σε ηλικία 82 ετών, σύμφωνα με επίσημη δήλωση που κυκλοφόρησε μέσω Twitter.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο ηθοποιός πέθανε εχθές, ωστόσο σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατός του.

Η είδηση ​​του θανάτου του Κάαν έγινε γνωστή όταν ο επίσημος λογαριασμός του στο Twitter έγραψε το εξής: «Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Τζίμι το απόγευμα της 6ης Ιουλίου. Η οικογένεια εκτιμά την έκρηξη αγάπης και τα θερμά συλλυπητήρια και σας ζητά σεβασμό στην ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Κάαν ήταν από τις πιο εξέχουσες παρουσίες της γενιάς του και η κλίση του να υποδύεται σκληρούς χαρακτήρες του προσέφερε κλασικούς ρόλους όπως ο Σόνι Κορλεόνε στον «Νονό» και ο Φρανκ στον «Κλέφτη».

Ωστόσο, μπορούσε να υποδυθεί μια μεγάλη γκάμα ρόλων και η αξιομνημόνευτη στροφή του ως τραυματισμένος συγγραφέας Πολ Σέλντον απέναντι από την διαταραγμένη θαυμάστρια Άννι Γουίλκς στο «Misery, που υποδύθηκε η Κάθι Μπέιτς, είναι ένα θεαματικό παράδειγμα.   

Η προσωπική ζωή του Κάαν απηχούσε σε μεγάλο βαθμό τη φήμη του στην οθόνη. Αγαπούσε τον κινηματογραφικό τρόπο ζωής με πάρτι έως το πρωί ενώ παντρεύτηκε και χώρισε πολλές φορές. Σύμφωνα με την Contact Music, κάποια στιγμή, έζησε στο θρυλικό Μέγαρο του Playboy για έναν ολόκληρο χρόνο, εγκαταλείποντας την έπαυλη μόνο και μόνο επειδή άρχισε να φοβάται ότι θα αποσπαστεί πολύ από την πραγματικότητα.

Aπέκτησε πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων και τον επίσης ηθοποιό Σκοτ Κάαν.

«Ο Τζίμι ήταν ένας από τους μεγάλους. Όχι μόνο ήταν ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από τον τομέα μας, αλλά ήταν επίσης αστείος, πιστός, αγαπητός, με φροντίδα για τους άλλους», είπε ο μάνατζέρ του, Ματ Ντελπιάνο.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Πακέτο 25 δισ. για την τόνωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Ένοπλες Δυνάμεις ΗΠΑ – Κίνας: Προσπάθεια να παραμείνει ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας, παρά το χάσμα

Έλον Μασκ: Έγινε ξανά πατέρας διδύμων – Έχει εννιά παιδιά (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:12