search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:40
MENU CLOSE

Μαρινάκης: Αφήνει αιχμές για Μπαλτάκο – «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος – Aλλάζω στάση για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά»

12.07.2022 21:37
marinakis_new

Αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, άφησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο έκτακτο ΔΣ της Super League.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης στο Δ.Σ της Λίγκας έγινε κουβέντα και για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου, που επιθυμεί τον Στιβ Μπένετ για διάδοχο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην θέση του αρχιδιαιτητή.

Μια πρόταση που βρήκε αντίθετες τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ κι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, φέρεται να αντέδρασε έντονα, λέγοντας: «Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος, δείχνοντας ποιος είναι, ανακοίνωσε την πρόθεσή του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του; Απο σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά».

«Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος, για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα. Μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά, θέλουν δεν θέλουν» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Άλμα 18% στα κρούσματα μέσα σε μια εβδομάδα – Αυξήθηκαν κατά 33% οι θάνατοι

Νέα σεξιστική επίθεση δέχτηκε γυναίκα από οδηγό του ΟΑΣΘ – Της έκανε παρατήρηση επειδή φορούσε μπουστάκι

«Μάστιγα» τα θανατηφόρα τροχαία με αγριογούρουνα – Πώς μπορούν να μειωθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:40