search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Σοκ στη Ντόρτμουντ: Διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις ο Αλέ

19.07.2022 10:47
haller

Σοκ προκάλεσε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η είδηση ότι ο επιθετικός της γερμανικής ομάδας, Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (19/7), οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν ότι ο 28χρονος επιθετικός διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις, μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε.

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσιτσιπάς ξαναχτυπά – Πώς συνδέει τα ψάρια… με τους εξωγήινους

Conference League: Στα δύσκολα Παναθηναϊκός και Άρης, «βλέπει» ομίλους ο ΠΑΟΚ

«Ξαναχτύπησε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο «κρύο» ανέκδοτο με πρωταγωνίστρια την σύζυγό του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:24