search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:53
MENU CLOSE

«Τουρισμός για Όλους»: Έγινε η κλήρωση για τα voucher των 150 ευρώ – Δείτε αν είστε δικαιούχοι

27.07.2022 13:41
tourismos_gia_olous_new

Τέλος έλαβε σήμερα (Τετάρτη 27/7) η αναμονή για τους χιλιάδες πολίτες που είχαν κάνει αίτηση για πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Καθώς αυτό καθώς από την κλήρωση που έγινε στο tourism4all βγήκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων του voucher των 150 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως οι ψηφιακές επιταγές ανέρχονται σε 200.000 και οι δικαιούχοι θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν από την 1η Αυγούστου.

Επιπλέον 200.000 δικαιούχοι θα λάβουν το voucher των 150 ευρώ με νέα κλήρωση που θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.

Δείτε αν είστε δικαιούχοι

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη λάβει το σχετικό μέιλ, όλοι όσοι έκαναν αίτηση μπορούν να συνδεθούν με τους προσωπικούς τους κωδικούς TaxisNet στο vouchers.gov.gr όπου δίπλα από την κατάσταση της αίτησης θα γράφει:

α) Κληρωθείσα, που σημαίνει οτι έχετε κληρωθεί και δικαιούστε το voucher των 150 ευρώ
β) Μη κληρωθείσα που σημαίνει πως δεν κληρωθήκατε άρα δεν είστε δικαιούχοι

Μπορείτε να κατεβάσετε τον πίνακα των αποτελεσμάτων και να δείτε αν κληρωθήκατε πατώντας εδώ.

Η διαδικασία εξαργύρωσης

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στο Πρόγραμμα και ενεργοποίησης της άυλης προπληρωμένης κάρτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος κινητού τηλεφώνου.

Από τη στιγμή όμως που ενεργοποιείται η άυλη προπληρωμένη κάρτα, για να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS, θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC.

Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής χωρίς χρήση τεχνολογίας NFC.

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του ψηφιακής επιταγής. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ (ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ).

Δεν υπάρχει, επίσης, κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΕΚΑ: Ώρα πληρωμών για επίδομα παιδιού και άλλες 10 παροχές

Ηλεκτροκίνηση: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» – Επιδότηση έως και 9.500 ευρώ

Φυσικό αέριο: Εκτινάχθηκε η τιμή του – Αύξηση 13,19% στο ευρωπαϊκό και 17,32% στο βρετανικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:51