ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 15:57
MENU CLOSE

Γρεβενά: Οι ιστολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του βρέφους

03.08.2022 16:58

Την ώρα που οι γονείς του βρέφους παραμένουν συγκλονισμένοι, από τον πρόωρο θάνατο του παιδιού τους, οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Μοναδικό υπερθέαμα στη Φθιώτιδα: Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα (Video)

Προσπέραση θανάτου με νεκρό και δύο τραυματίες στα Γιάννενα – Οι συνθήκες του τροχαίου (photo/video)

Διακοπές στην παραλία στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων – Προϋπόθεση το χαμηλό κόστος

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 15:49
Exit mobile version