search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:38
MENU CLOSE

Ζεράρ Πικέ: Προσφέρθηκε να παίξει δωρεάν προκειμένου να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα

10.08.2022 19:01
pique_new

Ο έμπειρος αμυντικός, Ζεράρ Πικέ, προσφέρθηκε να παίξει δωρεάν στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα» να ολοκληρώσουν τις νέες μεταγραφές τους.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα μπορεί να προχώρησε σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το salary cap της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος και δεν μπορεί να δηλώσει τους νέους παίκτες.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της AS, Σάντι Χιμένεθ, ο Καταλανός αμυντικός εξέφρασε στον ισχυρό άντρα του συλλόγου, Ζουάν Λαπόρτα, την πρόθεσή του να παίξει μέχρι και δωρεάν για να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη απελευθέρωση στα οικονομικά και να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταγραφές.

Ωστόσο, η απάντηση του Λαπόρτα ήταν αρνητική.

O Πικέ, που έχει ενημερωθεί από τον Τσάβι πως δεν θα είναι βασική επιλογή του για την άμυνα της ομάδας, σύμφωνα με όσα είχε δημοσιεύσει ο ίδιος έχει συμβόλαιο που ξεπερνά τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Μπάσκετ-Εθνική Ομάδα: Νίκη με 86-70 επί της Ισπανίας – Φοβερή εμφάνιση από τον Γιάννη (Video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin αξίας 240.000 ευρώ (Video)

«Βόμβα» στο τένις: Αποσύρεται μετά το US Open η Σερένα Γουίλιαμς (photos)

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:38