search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Κρίσιμες ρεβάνς στα Κύπελλα Ευρώπης για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη – Όλα για την πρόκριση

11.08.2022 20:21
bala_new

Κρίσιμες ευρωπαϊκές μάχες δίνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα προκριματικά του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται εκτός έδρας στην Μπρατισλάβα με αντίπαλο τη Σλόβαν, στη ρεβάνς του 1-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο υπέγραψε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Στο Conference League, ο Παναθηναϊκός, στην «καυτή» Λεωφόρο, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 της Πράγας από την Σλάβια, ενώ ο Άρης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα προσπαθήσει να γυρίσει το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Τελικός» για Ολυμπιακό η ρεβάνς με Σλόβαν

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν, το περιέγραψε ακριβώς όπως είναι, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (10/8), ένα 24ωρο πριν από τη ρεβάνς των Πειραιωτών με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (11/8, 21:30, Cosmote Sports 1HD) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League:

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αυτό το παιχνίδι με τους Σλοβάκους (στη ρεβάνς του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης») είναι ένας «τελικός» στον οποίο θα κριθεί η εφετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Και το ματς που μπορεί -με ένα μεγάλο διπλό πρόκρισης- να αποτελέσει την απαρχή της… επιστροφής του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα, μετά από μία υπό του μετρίου εκκίνηση στην εφετινή σεζόν.

Στη «καυτή» Λεωφόρο για την ανατροπή ο ΠΑΟ

Με τα δεδομένα ξεκάθαρα εις βάρος του, μετά την ήττα του με 2-0 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/8) στην Eden Arena της Πράγας, αλλά με περίσσιο θράσος κι αποφασιστικότητα για να τα παίξει… όλα για όλα, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει το βράδυ της Πέμπτης (11/8, 20:30, Cosmote Sports 2HD) μία… ιστορική ανατροπή απέναντι στη Σλάβια, για να πάρει το «εισιτήριο» για τα play off του Europa Conference League.

«Ιστορική» για έναν πολύ βασικό λόγο: Ένα βαθύ… ξεσκόνισμα στα ευρωπαϊκά στατιστικά του «τριφυλλιού» αρκεί για να καταδείξει πως ο Παναθηναϊκός ουδέποτε κατάφερε στο παρελθόν να «επιστρέψει» σε νοκ-άουτ φάση, έπειτα από ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Άλλες 6 φορές βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση και δεν κατάφερε να φέρει… τούμπα τα προγνωστικά.

«Δίψα» φιλάθλων και παικτών του Άρη για την ανατροπή

Εκατοντάδες οπαδοί του Άρη βρέθηκαν χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Μακάμπι στο «Κλ. Βικελίδης».

Η δίψα των οπαδών του Άρη για πρόκριση στα Playoffs του Conference League αποτυπώθηκε μέσα από την παρουσία εκατοντάδων οπαδών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου την Τετάρτη. Φωνάζοντας συνθήματα προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος, να τους κάνουν να πιστέψουν ότι είναι στις δυνατότητές τους η μεγάλη ανατροπή και να δουν το παιχνίδι μέσα από τα δικά τους μάτια.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ανταπέδωσαν πηγαίνοντας στο μέρος που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί τους οποίους και χειροκρότησαν, δεσμεύτηκαν επίσης ότι θα δώσουν τα πάντα για να διορθώσουν αυτό που έγινε στον πρώτο αγώνα στο Bloomfield Stadium.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός με το «καλημέρα» – Κακή εμφάνιση και πρόωρο αντίο στο Canadian Open

UEFA Super Cup: «Βασίλισσα» και υπέρ-πρωταθλήτρια ξανά η Ρεάλ (Videos)

Μπάσκετ – Εθνική ομάδα: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλικό με την Ισπανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:32