search
ΠΕΜΠΤΗ 24.07.2025 16:41
MENU CLOSE

Τέλος στις φήμες βάζει η Όλγα Κεφαλογιάννη

18.08.2022 16:06
kefalogianni_new

Με ανάρτησή της στα socia media, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη έβαλε τέλος σε φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία αναμένεται να συγκληθεί για την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην ανάρτησή της, η κα Κεφαλογιάννη δηλώνει απερίφραστα ότι «θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον».

Επίσης υπενθυμίζει με νόημα ότι «η αντικατάσταση των βουλευτών σε οποιαδήποτε επιτροπή είναι κοινοβουλευτική πρακτική που γίνεται κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του βουλευτή να αντικατασταθεί λόγω προσωπικού κωλύματος, κάτι το οποίο στην περίπτωση μου δεν υφίσταται».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης από το Μόντρεαλ: «Τα σχολεία της ομογένειας είναι οι πρεσβευτές της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού»

Αντώναρος: «Πρώην πρωθυπουργός από τον χώρο της ΝΔ φαίνεται να ήταν στόχος παρακολούθησης»

Τηλεοπτικό «ροντέο» Μαρινάκη – Σκουρλέτη: «Είστε ίδιοι με την Χρυσή Αυγή» – «Έχετε τελειώσει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 24.07.2025 16:41