search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Στη μάχη οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών

26.08.2022 12:04
syndromitiki_tileorasi_new

Θέσεις «μάχης» έχουν πάρει οι τηλεοπτικοί σταθμοί με την εμπροσθοφυλακή τους έτοιμη για τον «πόλεμο» της τηλεθέασης. Στις 29 Αυγούστου «ανοίγει» επισήμως η νέα τηλεοπτική σεζόν και τότε ουσιαστικά αρχίζουν οι πρώτες κόντρες κυρίως μεταξύ ενημερωτικών εκπομπών.

Ορισμένες θα βρεθούν στα «χαρακώματα» λίγο νωρίτερα, όπως για παράδειγμα η νέα ειδησεογραφική εκπομπή «Τώρα μαζί» του Open με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.00 και έχει πρεμιέρα αύριο (27/8).

Ταυτόχρονα θα αναμετράται με την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» που παρουσιάζουν οι Κωνσταντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα.

Και με την εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στον Σκάι αποτελούν την πρώτη τριάδα των πολύ πρωινών εκπομπών.

Αύριο εξάλλου αλλά στις 10.00 αρχίζει η νέα ειδησεογραφική εκπομπή «Δεκατιανοί» του Σκάι με τους Γιάννη Πιτταρά- Γιώργο Γρηγοριάδη.

Αναμένονται οι εκπομπές του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Μαυραγάνη και εκείνη του ΕΡΤNews.
Στα υπόψη ότι από τη μέση της εβδομάδας βρίσκονται ήδη στα πόστα τους οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Ανθή Βούλγαρη και Νίκος Ευαγγελάτος με τις «Κοινωνία ώρα Mega» και «Live news» αντιστοίχως.

Νωρίτερα, επίσης, από τις ανταγωνιστικές της κατηγορίας τους αρχίζουν οι εκπομπές «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open (29/8, ) με τη Μπέττυ Μαγγίρα και «Χαμογέλα και πάλι» του Mega (3/9, 09.50) με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Σκάι διαφοροποιείται χρονικά και από την Δευτέρα που μάς έρχεται αναπτύσσει στο καθημερινό πρόγραμμα του όλα τα ενημερωτικά «όπλα» του.

Επίσημη πρώτη λοιπόν για την «Πρώτη εικόνα» (05.00) με τους Άκη Παυλόπουλο- Μάρω Καρούση, το «Σήμερα» (06.00) με τον Δημήτρη Οικονόμου παρέα με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη.

Μεσημέρι στον εξής θα βγαίνουν στον αέρα οι «Αταίριαστοι», λόγω Φαίης Σκορδά που θα έχει το 10.00-12.00 με έναρξη λίγο πιο μετά (πιθανόν 5/9).

Στις 29/8 στο πεδίο της «μάχης» κατεβάζει τα νέα ενημερωτικά «όπλα» του το Open. Στο καθημερινό πρόγραμμα Μάνος Νιφλής- Χρύσα Φώσκολου θα ξεκινούν με την «Ανοιχτή Επικοινωνία», ακολουθούν Δημήτρης Καμπουράκης- Παναγιώτης Στάθης με την «Ώρα Ελλάδος», και συνεχίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το μεσημεροαπογευμα κάνει έναρξη και η- μάλλον- ψυχαγωγικοενημερωτική εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον»

Το πρωινό ειδησεογραφικό «βαρύ πυροβολικό» του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου θα μπουν στο πεδίο της «μάχης» στις 5 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα αναμένεται και η εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.
Εκείνη την ημέρα θα κάνουν έναρξη και οι άλλες εκπομπές των καναλιών με στοιχεία ενημέρωσης όπως οι «Happy day» (Alpha), «Mega καλημέρα» και «Πάμε Δανάη» (Mega).

Το αμιγώς ειδησεογραφικό ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤNews εξάλλου, θα βγει στον αέρα με όλες τις εκπομπές του τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με εμπροσθοφυλακή την εκπομπή «Συνδέσεις».

Διαβάστε επίσης

Το «ολόγραμμα» ενός πολέμου από τους απεσταλμένους της ΕΡΤ (photos)

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποιο ρόλο θα υποδυθεί στον «Σασμό» ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Η Sirina προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Άμπερ Χερντ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:18