ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 18:53
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ: Απαντήστε στα ερωτήματα και εγκαταλείψτε τις κινήσεις πανικού

31.08.2022 17:07

Άμεσα σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής την ανακοίνωση της ΝΔ για τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιό του επισημαίνει ότι η διερεύνηση της υπόθεσης της παράνομης παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και της χρήσης του λογισμικού Predator στην Ελλάδα «γίνεται με πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος μας, τόσο σε δικαστικό, όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο».

«Αν δεν υπήρχε η ειδική υπηρεσία του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου και η Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), τίποτα δεν θα είχε γίνει γνωστό.

Απαντήστε στα ερωτήματα, που έχουν τεθεί στο δημόσιο διάλογο και εγκαταλείψτε τις κινήσεις πανικού όπως η χθεσινοβραδινή «επιστράτευση» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προκειμένου να καθυστερήσει η ακρόαση του Νίκου Ανδρουλάκη στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την χρήση του Predator στην Ελλάδα», σημειώνει και καταλήγει:

«Ακόμη και η μόνη προπαγανδιστική σας γραμμή ότι “ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι απρόθυμος να ενημερωθεί από την Κυβέρνηση“, κατέρρευσε μέσα από τα λεγόμενα του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, που κατά τα άλλα τον αναζητούσε για να τον ενημερώσει, χωρίς όμως να ξέρει τίποτα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια». 

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: «Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να αποδράσει»

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας χειρίζεται την υπόθεση Ανδρουλάκη με μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες

Μικρασιατική Καταστροφή: Διάβημα της Αθήνας σε Στόλτενμπεργκ για τα συγχαρητήρια στην Τουρκία

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 18:51
Exit mobile version