search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:38
MENU CLOSE

Χανιά: Της έκανε πρόταση γάμου στον βυθό της θάλασσας – Τι του απάντησε (Video)

05.09.2022 11:32
protasi gamou new

Εχουμε διαβάσει για προτάσεις γάμου ρομαντικές, μοντέρνες, κλασικές. Ξαφνικές, αναπάντεχες, αναμενόμενες. Που περιλαμβάνουν γονάτισμα από πλευράς του γαμπρού. Που το δαχτυλίδι είναι μέσα σε ποτήρι σαμπάνιας.

Πρόταση γάμου όμως στον βυθό της θάλασσας σίγουρα δεν έχουμε ξανακούσει.   

Αυτές τις διακοπές στα Χανιά θα τις θυμάται για πάντα μία τουρίστρια από την Αγγλία καθώς ο επί δέκα χρόνια σύντροφός της, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου, διαφορετική από κάθε άλλη, όπως αναφέρει το zarpanews.gr!

Όλα έγιναν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου του 2022, σε πρόγραμμα ανακαλύψεων του καταδυτικού κέντρου Blue Adventures Diving, στο οποίο συμμετείχε το ζευγάρι και δύο φίλοι τους.

Λίγο πριν το πρόγραμμα φτάσει στο τέλος, με την βοήθεια του εκπαιδευτή τους, Δημήτρη Γαυγιωτάκη ο άνδρας πήρε το δαχτυλίδι, γονάτισε στο βυθό της θάλασσας και ενώπιον των υπολοιπων καταδυτών και των…. ψαριών,  της έκανε την πρόταση με εκείνη να λέει το πολυπόθητο «ναι»

Διαβάστε επίσης

ΔΕΘ: Πλημμύρισε το περίπτερο «9» από την καταιγίδα (video)

Μύκονος: Οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου έσερνε άλογο δεμένο με σχοινί (Video)

ΜΜΜ: Τα 4 σενάρια για φθηνότερα εισιτήρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 23:37