search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:27
MENU CLOSE

Σασμός: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τον Β’ κύκλο της σειράς (Video)

06.09.2022 19:05
Sasmos_new

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον πολυαναμενόμενο Β’ κύκλο της σειράς «Σασμός» και ήδη μεταδίδεται από την συχνότητα του Alpha το νέο τρέιλερ, «ντυμένο» μουσικά με ένα καινούργιο τραγούδι, με τίτλο «Χαμένη ζωή».

Ένα τραγούδι με ήχο σύγχρονο, με δύναμη και ένταση, μέσα από την ιδιαίτερη φωνή του Χρήστου Θηβαίου, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα.

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται.

Ένα πρόσωπο, από το παρελθόν, πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση.

Έτσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Μείνετε συντονισμένοι. Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στην οθόνη μας.

Διαβάστε επίσης:

Κάτι γίνεται από τηλεθέαση…

Οι πρώτες «βολές» στον πόλεμο της τηλεθέασης για τη σεζόν 2022-2023

Ο Νικόλας Βουλέλης εκκινεί διαδικασίες διαδοχής του στην «Εφ.Συν.» – Δεν παραιτείται από την εφημερίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:23