search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Ο Νικόλας Βουλέλης εκκινεί διαδικασίες διαδοχής του στην «Εφ.Συν.» – Δεν παραιτείται από την εφημερίδα

06.09.2022 14:20
voulelis_new

Στις παρυφές μίας νέας εποχής φαίνεται ότι θα εισέλθει το αμέσως επόμενο διάστημα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/9) σε σύσκεψη της επιτελικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας και της ιστοσελίδας, ο Νικόλας Βουλέλης, μοιράστηκε την απόφαση του να μην συνεχίσει άλλο ως διευθυντής της «Εφ.Συν.».

Ιδρυτικό στέλεχος της «Εφημερίδας των Συντακτών», από την «φρουρά» της «Ελευθεροτυπίας», με μακροχρόνια θητεία στο ΑΠΕ και παλαιότερα επί πολλά χρόνια συνεργάτης του «Ποντικιού», ο Νικόλας Βουλέλης φέτος συμπλήρωσε 10 χρόνια από την εκλογή του (4/9/20212) ως διευθυντής της «Εφημερίδας των Συντακτών», η οποία στις 5 Νοεμβρίου «κλείνει» 10 χρόνια αδιάληπτης ενημέρωσης και κυκλοφορίας.

Η απόφαση δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αναφέρουν στο topontiki.gr κύκλοι της «Εφ.Συν.». «Ήταν κάτι που είχε συζητηθεί σε ένα στενό κύκλο της εφημερίδας και ήταν προγραμματισμένο», τονίζουν και αποσαφηνίζουν ότι «ο Βουλέλης θα παραμείνει ενεργό κύτταρο της εφημερίδας και θα συνεχίσει να συνεισφέρει αλλά από άλλο πόστο, δημιουργικά και παραγωγικά όπως μέχρι τώρα».

Η αλλαγή φρουράς χρειάζεται το χρόνο της- το πολύ δίμηνο- σύμφωνα με το καταστατικό καθώς πρέπει να συγκληθούν τα ΔΣ εταιρείας και συνεταιρισμού, να συγκληθεί η εφορευτική  επιτροπή και να «ανοίξει» η διαδικασία για την υποβολή υποψηφιοτήτων, ώστε ο νέος διευθυντής να αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία όπως άλλωστε με τον ίδιο τρόπο είχε συμβεί με το Νικόλα Βουλέλη το 2012.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω δουλέψει – αποτυχημένα – ως ιδιωτικός ντετέκτιβ» (Video)

Γιώργος Πολυχρονίου στο topontiki.gr: «Θέλω να κλείσω το ραδιοφωνικό μου ταξίδι εκεί απ΄όπου ξεκίνησα – Στην ΕΡΤ» (Photos)

Netflix: Πώς θα «ξεκλειδώσεις» εκατοντάδες ταινίες και σειρές – Αυτοί είναι οι μυστικοί κωδικοί (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:28