search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω δουλέψει – αποτυχημένα – ως ιδιωτικός ντετέκτιβ» (Video)

06.09.2022 12:07
ferentinos new

Τον έχουμε γνωρίσει ως παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιών. Πολύ πετυχημένο, άμεσο και οικείο στους τηλεθεατές. Όμως δεν έκανε πάντα αυτό στη ζωή του. Πρόκειται για τον Χρήστο Φερεντίνοπαρουσιαστή και φέτος του Deal στον Alpha.

Το επάγγελμα, δε, που έχει εξασκήσει ενώ ήταν φοιτητής προκαλεί έκπληξη:  «Έχω δουλέψει ως ντετέκτιβ κάποτε, οπότε ξέρω να κινούμαι.

Έχω κάνει τον ντετέκτιβ και στην πραγματικότητα και στο θέατρο. Έχω δουλέψει ως ντετέκτιβ πιτσιρικάς, για κανένα δυο μήνες.

Όταν ήμουν φοιτητής, έκανα υποτίθεται παρακολουθήσεις αποτυχημένες εντελώς. Είχα πάρει μια μηχανή μ’ ένα φίλο μου και στις πρώτες παρακολουθήσεις που πήγαμε να κάνουμε, η δική μου μηχανή “έμεινε”. Δεν μας κατάλαβε αλλά δεν υπήρχε αποτέλεσμα», είπε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» 

Δεν ήταν η μονη προσπάθεια του ωστόσο. «Μια από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει και δεν ξέρω αν το έχω πει, είναι ένα καλοκαίρι στη Νάξο, πιτσιρικάς πάλι, φοιτητής, είχα πάει με μια φίλη μου, είχαν τελειώσει τα λεφτά και δούλεψα για να μείνουμε εκει.

Δούλεψα ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα. Δηλαδή βρήκα δυο τύπους που είχαν μια υπαίθρια ρουλέτα σε πανηγύρι.

Γίνονταν διάφορα πανηγύρια στην Νάξο και δούλεψα ως ο κράχτης. Δηλαδή αυτός που πάει και παίζει στην αρχή που κερδίζει… Ωραία δουλίτσα αυτή, ναι.

Για 2-3 εβδομάδες, οπότε συνέχισα τις διακοπές», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Αργυρός για Μουζουράκη: Μπορεί να μην είχε πιει καφέ, να μην είχε ξυπνήσει ακόμα! (video)

Γιώργος Λιάγκας: Η ευχή στη Φαίη Σκορδά και το σχόλιο για το όνομα της εκπομπής της (video)

Χρήστος Λούλης: Εγώ την έπαθα τότε, την ψώνισα – Κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος… (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:49