search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Έλον Μάσκ: Στο σφυρί βγάζει πρώην του 18 φωτογραφίες από τα χρόνια του στο κολέγιο (Videos)

12.09.2022 11:27
elton musk new

Μπορείτε να φανταστείτε πόση αξία μπορεί να έχει μία φωτογραφία με τον πρώην σας, καθώς πίνεται ένα ποτό; Κι όμως μπορεί να αξίζει πολύ περισσότερο απ΄ όσο φαντάζεστε.

Αυτό το αντιλήφθηκε η Τζένιφερ Γκουίνι, η οποία στο διάστημα 1994-1995 διατηρούσε σχέση με τον – μετέπειτα – πολυεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Τότε οι δυο τους ήταν ένα ζευγάρι φοιτητών του κολεγίου. Αλλά τώρα ο Έλον Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και η Τζένιφερ σκοπεύει να «εξαργυρώσει» έστω κατ΄ ελάχιστον τη σχέση αυτή.

Η πρώην φίλη του μεγαλοεπιχειρηματία βγάζει στο σφυρί φωτογραφίες και διάφορα αναμνηστικά από τα χρόνια εκείνα και το αντικείμενο που εκτιμάται ότι θα πιάσει την καλύτερη τιμή είναι μία υπογεγραμμένη κάρτα γενεθλίων, που συνοδεύεται από ένα κόσμημα.

Πρόκειται συγκεκριμένα για μία κάρτα, όπου ο Έλον Μασκ γράφει: «Ευτυχισμένα γενέθλια Τζένιφερ (Μπου-Μπου), με αγάπη, Έλον».

Η κάρτα αυτή μπορεί να πουληθεί πάνω από 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του οίκου δημοπρασιών.

Στη δημοπρασία θα προσφερθούν 18 φωτογραφίες του Έλον Μασκ, ο οποίος τότε ήταν φοιτητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Ήταν ένας νέος και ανέμελος φοιτητής με «baby-face».

Η Τζένιφερ άρχισε να βγαίνει με τον Έλον το 1994, όταν και οι δύο εργάζονταν ως σύμβουλοι σε πανεπιστημιακή εστία, όπως γράφει το CNN.

Αμέσως μετά την αποφοίτηση ο Έλον Μασκ συνέχισε τις σπουδές στο Στάνφορντ και λίγο αργότερα έκανε την πρώτη εταιρία του, την Zip2.

Η ιστορία μιας φωτογραφίας

Στις 18 φωτογραφίες που θα βγουν σφυρί ο Έλον Μασκ δεν προϊδεάζει για την ραγδαία εξέλιξή του. Ήταν ένας φοιτητής σαν όλους τους άλλους – απλός, φιλικός, ξέγνοιαστος. Οι σκοτούρες προστέθηκαν γρήγορα στη ζωή του, όταν μπήκε στον χώρο του επιχειρείν.

Η Τζένιφερ θυμάται κάθε λεπτομέρεια γύρω από την κάρτα με τις ευχές γενεθλίων που πήρε από τον Έλον Μασκ:

«Πήγαμε να επισκεφτούμε την μητέρα του Έλον στο Τορόντο, στις διακοπές των Χριστουγέννων και ο Έλον μού έδωσε στην κάρτα που έγραφε ΄΄ αγάπη, αγάπη, αγάπη ΄΄ , στο υπνοδωμάτιο», θυμάται η Τζένιφερ.

«Η μητέρα του είχε πολλά κολιέ σε ένα κουτί και ο Έλον μου είπε ότι ήταν από το ορυχείο του πατέρα του στη Νότια Αφρική. Έβγαλε ένα από το κουτί. Και επειδή δεν του είχα πάρει δώρο για τα Χριστούγεννα και αισθανόμουν πολύ ένοχη γι αυτό, εκείνος είπε ότι αυτό το κολιέ θα ήταν ένα δώρο γενεθλίων για μένα.

Φόρεσα το κολιέ για χρόνια, αλλά τον περισσότερο καιρό το είχα στο κουτί με τα κοσμήματά μου, τουλάχιστον για δέκα χρόνια, και πάντα μου θυμίζει τον Έλον»…

Το κόσμημα συνοδεύεται επίσης από δύο φωτογραφίες: στη μία είναι ο Μασκ και η Γκουίνι, μαζί με την μητέρα του Μασκ, Μέι και η άλλη ο Μασκ και η Γκουίνι, στο τέλος του 1995.

Το χρυσό κολιέ έχει ένα σμαράγδι, από το ορυχείο που είχε στη Ζάμπια ο πατέρας του Μασκ, Έρολ, ο οποίος ήταν ένας πλούσιος νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτή είναι η διατροφή που την έκανε να ζήσει μέχρι τα 96 της χρόνια

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ξεκινά στη Σκωτία το λαϊκό προσκύνημα (Video)

Εκλογές στη Σουηδία: Θρίλερ με τα αποτελέσματα, ρυθμιστής ο ακροδεξιός Τζίμι Άκεσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:15