search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Euroleague:Τραύμα στον εγκέφαλο ο Κούριτς, χάνει την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό

04.10.2022 22:27
kourits- barcelona- new

Δίχως τον Κάιλ Κούριτς θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της εφετινής Euroleague, απέναντι στον Ολυμπιακό (7/10, 21:30).

Οι «μπλαουγκράνα» θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» χωρίς τον 33χρονο φόργουορντ, με την επίσημη ενημέρωση να Καταλανών να κάνει λόγο για τραύμα στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα, ο Κούριτς αποκόμισε τον τραυματισμό μετά από σύγκρουση που είχε στη χθεσινή (3/10) νικηφόρα αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, στην οποία είχε απολογισμό 6 πόντους.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2015 ο Κούριτς είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκων από τον εγκέφαλο, ενώ πριν την επιστροφή του στα παρκέ μετά από πέντε μήνες είχε περάσει άλλες δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου.

Διαβάστε επίσης:

Ριβάλντο: Υποστηρίζει ανοιχτά τον Μπολσονάρου – «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί επέλεξαν τον Λούλα»

Champions League: Η συγκλονιστική αφίσα του Άγιαξ για το ματς με τη Νάπολι – Κρόιφ και Μαραντόνα «βλέπουν» μαζί το παιχνίδι

Τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 34χρονος αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Φοίβου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 12:12