search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:01
MENU CLOSE

Κλόε Καρντάσιαν: Το αποτυχημένο photoshop και η «κατακραυγή» στα social (Photo)

05.10.2022 14:58
chloe-kardasian-new

Ανέβασε μία φωτογραφία της στα social media και έγινε μέσα σε λίγη ώρα πανικός. Κι αυτό γιατί οι προσεκτικοί παρατήρησαν ότι η φωτογραφία είχε περάσει από photoshop.

«Πρωταγωνίστρια» στην ιστορία, η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία ανέβασε φωτογραφία της με ολόσωμη μαύρη φόρμα, που τραβήχτηκε σε ξενοδοχείο στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η φωτογραφία υποτίθεται ότι θα κρατούσε τα μάτια των θαυμαστών της μόνο στις καμπύλες του σώματος της Κλόε Καρντάσιαν. Όμως κάποιοι παρατηρητικοί διαπίστωσαν ότι το μπράτσο της Καρντάσιν είναι πολύ αδύνατο, ενώ και ο τοίχος στο φόντο είναι εμφανώς αλλοιωμένος. Με άλλα λόγια η φωτογραφία είχε περάσει από επεξεργασία, κοινώς photoshop, πιθανότητα για να «κρυφτούν» κάποιες ατέλειες.

Αμέσως το νέο κυκλοφόρησε και άρχισαν να πικρόχολα σχόλια. Είναι μάλιστα τόσα πολλά, που η 38χρονη τηλεπερσόνα αναγκάστηκε να γράψει στον λογαριασμό της στο Twitter ότι δεν ήταν εκείνη που προστάρισε την φωτογραφία.

Η Κλόε Καρντάσιαν κατά πως συνηθίζεται στον χώρο της … επέρριψε την ευθύνη στην ομάδα της, που φροντίζει για τη δημόσια εικόνα της. «Ουδέποτε ανέβασα αυτή τη φωτογραφία. Ίσως η ομάδα μου για το glam να έκανε κάτι τέτοιο, αλλά όχι εγώ» και μάλιστα επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, προσθέτοντας πως και οι γραμμές στην πλάτη προδίδουν το photoshop .

Όμως ο λογαριασμός @problematicfame στο Instagram της απάντησε αμέσως, ποστηρίζοντας ότι είναι ψέματα όσα αναφέρει στη διάψευσή της η Κλόε Καρντάσιαν.

«Κλόε αυτές είναι φωτογραφίες στο δικό σου λογαριασμό. Τέτοια ψέμματα δείχνουν άρρωστη κατάσταση», έγραψε ο διαχειριστής του λογαριασμού @problematicfame.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η πραγματικότητα είναι άλλη: η Κλόε Καρντάσιαν «φοβάται τις φωτογραφίες που δεν έχουν περάσει από editing και φίλτρα» και «έχει απειλήσει ότι θα κάνει μήνυση σε όποιον ανεβάσει φωτογραφία της χωρίς επεξεργασία».

Η Κλόε Καρντάσιαν έχει … μπερδέματα με το Photoshop κι άλλες φορές στην καριέρα της , με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του 2021, όταν ανέβασε μια φωτογραφία με μπικίνι, στην οποία τίποτα δεν φαινόταν να είναι …. τέλειο: το δέρμα της ήταν ωχρό, είχε σπυριά εδώ κι εκεί και η κοιλιά δεν ήταν σφιχτή και γραμμωμένη, όπως δείχνει στο Instagram.

Προφανώς τα .. φίλτρα δεν είχαν κάνει τη δουλειά τους και η Κλόε Καρντάσιαν εκτέθηκε. Τώρα εκτέθηκε και γιατί είπε ψέμματα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής» (Video)

Dat Lilly: «Η μαμά μου με άφησε στα 7 μου στο ορφανοτροφείο – Ο πατέρας μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα» (Videos)

GNTM 5: Της είπαν ότι αποκλείστηκε και κατέρρευσε – Κάλεσαν τους ψυχολόγους οι κριτές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:01