ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:50
MENU CLOSE

Πούτιν: Τρία εκατομμύρια Ουκρανοί ζουν στη Ρωσία, αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους Ρώσους

05.10.2022 16:52

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με δασκάλους η οποία μεταδόθηκε απο την τηλεόραση, ότι η Ρωσία έχει «μεγάλο σεβασμό» για τον ουκρανικό λαό, παρά την κατάσταση που ο ίδιος χαρακτήρισε «τρέχουσα κατάσταση».

«Έχουμε τρία εκατομμύρια Ρώσους πολίτες ουκρανικής καταγωγής, δεν τους διαχωρίζουμε, δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα διαχωρισμό μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών», είπε ο Πούτιν.

Αναφερόμενος στις τέσσερις ουκρανικές περιοχές τις οποίες ανακήρυξε την Παρασκευή ως έδαφος της Ρωσίας, ο Πούτιν είπε ότι αναμένει η κατάσταση εκεί «να σταθεροποιηθεί». Οι αρχές θα βοηθήσουν στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στην αποκατάσταση και την επισκευή σχολείων, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης:

Μπινός, Κοτιγιάρ, Ιπέρ κόβουν τα μαλλιά τους σε αλληλεγγύη στις Ιρανές γυναίκες (Photos/Video)

Βερολίνο: Η Ελλάδα δεν δεσμεύεται από την τουρκολιβυκή συμφωνία – Δύο κράτη δεν μπορούν να συνάψουν συμφωνία σε βάρος τρίτου

Προσάρτηση εδαφών από τη Ρωσία: Η ΕΕ απαντά στον Πούτιν με νέο πακέτο κυρώσεων

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version