search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:48
MENU CLOSE

Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας: «Πνιγόμουν κυριολεκτικά από το σοκ»

08.10.2022 11:39
Nikolouli_313_new

Για όλα μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!», που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο», η Αγγελική Νικολούλη.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Mega, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και σε αυτό που τη συγκλόνισε περισσότερο στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Η ίδια η υπόθεση, που τόσα χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ όμοιά της δεν είχα ξανασυναντήσει… Η μάνα και τα τρία παιδιά της, ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση, η εμμονή και η εκδίκηση. Η έλλειψη συναισθήματος και πόνου για τα αγγελούδια που χάθηκαν. Το υπέρμετρο «εγώ», η απάθεια, η κυρίαρχος των πάντων, που θέλει να έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο», είπε.

»Να χειραγωγεί για να σε φέρει στα νερά της. Όλα αυτά και άλλα που δεν λέγονται τώρα συνθέτουν για εμένα τα βασικά κομμάτια σε αυτό το αιματοβαμμένο παζλ. Νιώθω ακόμα σοκαρισμένη όχι μόνο ως δημοσιογράφος αλλά και ως μάνα. Το αστυνομικό ρεπορτάζ, ναι, είναι σκληρό. Υπάρχουν όμως υποθέσεις που ξεχωρίζουν και σε επηρεάζουν βαθιά, σε σημαδεύουν όσα χρόνια εμπειρίας και αν έχεις», επισήμανε.

«Θα με χαρακτήριζα παρορμητική, ανοιχτό βιβλίο… Με ξέρει ο κόσμος καλά. Δεν μπορώ να κρύψω εύκολα τα συναισθήματά μου κι αυτό φαίνεται στον αέρα της ζωντανής εκπομπής. Στην υπόθεση της Πάτρας κάποιοι αναρωτήθηκαν πώς αλλοιώθηκε και έσπασε έτσι η φωνή μου μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκα για την κεταμίνη που είχε βρεθεί στο αίμα της 9χρονης ΤζωρτζίναςΔεν μπορούσα να πω λέξη στον αέρα για να μην κάνω ζημιά στην έρευνα. Πνιγόμουν όμως κυριολεκτικά από το σοκ», επισήμανε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας αυτό που δεν είχαν μάθει οι τηλεθεατές μέχρι σήμερα.

Για την «κόντρα» και το τηλεοπτικό «διαζύγιο» με τον Θανάση Κατερινόπουλο

Ερωτώμενη για το «διαζύγιο» με τον Θανάση Κατερινόπουλο, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Με τον Θανάση είχαμε μια καλή συνεργασία για χρόνια, χωρίς ο ένας να επηρεάζεται από τον τρόπο σκέψης του άλλου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε ο άλλος σε αυτόν της δημοσιογραφικής, στην οποία, όπως ξέρετε, υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να υπερβούμε».

»Πάντα ήταν κοντά μας και σαν φίλος κι αυτό το εκτιμώ βαθύτατα. Ο λόγος που δεν συνέχισε τις εμφανίσεις του στο Τούνελ είναι ότι επέλεξε να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας, όπως διέδιδαν, για να χρειαστεί να συμφιλιωθούμε. Τα λέμε συχνά με τον Θανάση, που παραμένει για όλους μας ένας καλός φίλος», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Τα «σιγουράκια» της τηλεθέασης και τα νέα σίριαλ με δυναμική 

Κρίση εμπιστοσύνης στα ελληνικά ΜΜΕ και στις ψηφιακές πλατφόρμες

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06