search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:33
MENU CLOSE

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η ειδική διατροφή που ακολουθεί περιλαμβάνει καρδιά και συκώτι

11.10.2022 18:28
xaaland_new

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς οι επιδόσεις του είναι το λιγότερο εξωπραγματικές.

Ο Χάαλαντ έχει ήδη πέτυχει 20 τέρματα στη σεζόν με τη φανέλα της Σίτι και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει που θα σταματήσει.

Μάλιστα, όλοι αναρωτιούνται πως τα καταφέρνει. Γιατί ο Χάαλαντ έχει το μυστικό του. Ο Νορβηγός επιθετικός αποκάλυψε την ασυνήθιστη διατροφή που τον βοήθησε να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο.

Ο Νοβηγός επιθετικός μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Haaland: The Big Decision» για τις διατροφικές συνήθειες που έχει εδώ και χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ έβγαλε από το ψυγείο μια σακούλα η οποία είχε μια καρδιά ζώου (μοσχάρι) ενώ αποκάλυψε πως τρώει και συκώτι.

«Εσείς δεν το τρώτε αυτό, αλλά με ενδιαφέρει να φροντίζω το σώμα μου. Νομίζω ότι το να τρώω ποιοτικό φαγητό που είναι όσο το δυνατόν πιο τοπικό είναι το πιο σημαντικό. Οι άνθρωποι λένε ότι το κρέας είναι κακό για εσάς, αλλά ποιο; Το κρέας που παίρνετε στα McDonald’s; Ή η τοπική αγελάδα που τρώει γρασίδι; Τρώω την καρδιά και το συκώτι», είπε ο Νορβηγός.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Έως την Παρασκευή η έγκριση της δημοπράτησης του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

«Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στη Ρεάλ», γράφουν οι Ισπανοί

Έρευνα-σοκ στη Premier League: Το 5% των ποδοσφαιριστών έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:33