Οριακή ισοπαλία Alpha- Mega στην κόντρα της Τρίτης για την τηλεθέαση
O Alpha κέρδισε πάνω στο «νήμα» την μερίδα του λέοντας από την πίτα τηλεθέασης με διαφορά μόλις ο,1% από το Mega. Έχει ενδιαφέρον ότι το Mega σε σχέση με την Δευτέρα δεν απώλεσε δυνάμεις, όμως είχε διαρροές σε άλλες κατευθύνσεις του ανταγωνισμού ο Alpha.
Στην νέα κόντρα «Αυτή η νύχτα μένει»- «Μαύρο ρόδο» φαίνεται να επικράτησε η σειρά του Mega στην χθεσινή τους αναμέτρηση.
«Ρεύμα» στο μεταξύ φαίνεται να έχει η καθημερινή σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» του Open, η οποία χθες ήταν το καλύτερο σε απόδοση πρόγραμμα του σταθμού.
Στο Σκάι σταθερότητα εμφανίζουν στην απογευματινή ζώνη οι σειρές «Άπιστος» και «Άγρια γη» με το υπολοιπο prime time να μοιάζει με βαρίδι.
Το καλύτερο του σταθμού, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.
Εν τω μεταξύ στην ΕΡΤ3 άρχισαν νέες παραγωγές, κυρίως ξένων ντοκιμαντέρ και εκπομπών με πιο διεθνές πρόσημο και παρόλα αυτά το μερίδιο του καναλιού μοιάζει βαλσαμωμένο.
Διαβάστε επίσης:
Σασμός: Ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου, η αποφυλάκιση της Καλλιόπης και η έκρηξη της Αργυρώς
Η ΕΣΗΕΑ ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ σχετικά με την προβολή της είδησης για τη 12χρονη