search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Η ΕΣΗΕΑ ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ σχετικά με την προβολή της είδησης για τη 12χρονη

11.10.2022 19:37
ESIEA

Με επιστολή προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, η ΕΣΗΕΑ ζητά την παρέμβαση του φορέα, με αφορμή την προβολή της είδησης για την υπόθεση στον Κολωνό και τη 12χρονη.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ, επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ. Αθανάσιο Κουτρουμάνο απέστειλε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης με αφορμή την προβολή της είδησης σχετικά με την 12χρονη.  

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

«Κύριο
Αθανάσιο Κουτρομάνο
Πρόεδρο
Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

Κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της 12χρονης παρατηρήθηκε έντονη, χωρίς φραγμό και κατά παράβαση του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας προβολή της είδησης ιδίως από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η δημοσιογραφία για να είναι αποτελεσματική, αδιάβλητη και χρήσιμη χρειάζεται ΜΜΕ που σέβονται την αποστολή τους, την προσωπικότητα του ατόμου και το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να επιληφθείτε του θέματος.  

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Η Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Μαρία Θ. Αντωνιάδου
                        Σταύρος Καπάκος»

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε επίσης:

Οι πρεμιέρες προκάλεσαν ανατροπή στα μερίδια τηλεθέασης των καναλιών

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – «Να βγουν οι 213 φωτογραφίες τώρα» (Video)

Πορτοσάλτε για 53χρονο στον Κολωνό: «Φασιστικό να λες ότι επειδή φωτογραφήθηκε με διαφόρους της ΝΔ, όλοι στη ΝΔ είναι παιδεραστές…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:54