search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:26
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε για 53χρονο στον Κολωνό: «Φασιστικό να λες ότι επειδή φωτογραφήθηκε με διαφόρους της ΝΔ, όλοι στη ΝΔ είναι παιδεραστές…» (video)

11.10.2022 10:39
portosalte_1110_new

Στην φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος αναφέρθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο 53χρονος, όπως επιβεβαίωσε χθες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν μέλος της ΝΔ αλλά η κομματική του ιδιότητα ανεστάλη μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις.

Το προφίλ του στο Facebook ήταν γεμάτος με φωτογραφίες του με προβεβλημένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος γεγονός που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, με τον Άρη Πορτοσάλτε να σχολιάζει σχετικά:

«Είναι εντελώς φασιστική, φασίζουσα η άποψη, το να λες ότι αυτός ο άνθρωπος που εκπόρνευε το παιδάκι και το βίαζαν οι υπόλοιποι πελάτες […] επειδή φωτογραφήθηκε με διαφόρους της ΝΔ, ότι όλοι στη ΝΔ είναι παιδεραστές» είπε αρχικά.

«Βλέπω ότι πάνω σε αυτή τη λογική “χτίζεται” ένας Λιγνάδης νούμερο 2, σε μικρότερη έκταση. Δεν ξέρω ποιος το ακούει, το πρόβλημα είναι ποιος το κυκλοφορεί» συνέχισε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στη συνέχεια φάνηκε να χαίρεται που η φρικιαστική υπόθεση δεν έχει δημοσκοπικά επιπτώσεις για την κυβέρνηση.

«Αυτοί που το ακούνε είναι πάρα πολύ λίγοι για αυτό και η καλή ατμόσφαιρα που έχουμε στα παρασκήνια, δεν βγαίνει στις δημοσκοπήσεις! Τουλάχιστον έως τώρα» είπε ο δημοσιογράφος…

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Κινητικότητα στα περιφερειακά κανάλια Action24 και Attica TV

Αυτή η νύχτα μένει: «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι» – Το Twitter υποκλίθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη (Videos)

Μουντιάλ: Μια 11άδα ιστορίες ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+ (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:26