search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Κινητικότητα στα περιφερειακά κανάλια Action24 και Attica TV

11.10.2022 10:19
tileorasi new

Σε ένα δίμηνο, το αργότερο, προϋπολογίζεται να βγει στον αέρα, το νέο «πρόσωπο» του Action24 που πέρασε στην εταιρεία Greenhill Investments Limited, για λογαριασμό των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου, με τον Γιάννη Σαραντάκο να έχει το γενικό πρόσταγμα και να βολιδοσκοπεί δημοσιογράφους και από τον ανταγωνισμό αλλά και την ευρύτερη δημοσιογραφική πιάτσα.

«Κλειδωμένη» θεωρείται η καθημερινή ενημερωτική πρωινή ζώνη την οποία θα παρουσιάζουν οι Γιώργος Κακούσης και Άννα Λιβαθινού.

Στο μεταξύ έγινε κρούση στον Παναγιώτη Σουρέλη με πρόταση για παρουσίαση δελτίου ειδήσεων. Ο δημοσιογράφος όμως, ο οποίος τα τουλάχιστον τρία τελευταία καλοκαίρια είναι στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού «Alpha τώρα» και φέτος με τον Χρύσανθο Κοσελόγλου είχαν μαζί την Αλεξάνδρα Καϋμένου, έπειτα από αντιπρόταση παραμένει και θα παρουσιάζει με τον Κοσελόγλου το μεσημεριανό (13.00) δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Αλλαγές και στο Attica TV

Εντωμεταξύ ποσοστό 30% του τηλεοπτικού χρόνου του AtticaTV αποκτήθηκε μέσω της εταιρείας Media Time από μέτοχο του Αστέρα Τρίπολης και εκεί στο σχέδιο αναβάθμισης του σταθμού έχουν ρόλο οι Χρήστος Μαχαίρας και Βασίλης Θωμόπουλος.

Το περιφερειακής εμβέλειας κανάλι του δήμου Ασπρόπυργου λέγεται ότι θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα αναβαθμισμένο πρόγραμμα και θα έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά- πιο προοδευτικά κατά τηλεοπτικούς κύκλους- από εκείνα που θα εμφανίσει το αναμορφωμένο Action24.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η νύχτα μένει: «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι» – Το Twitter υποκλίθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη (Videos)

Μουντιάλ: Μια 11άδα ιστορίες ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1+ (Video/Photos)

Wednesday: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21