search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – «Να βγουν οι 213 φωτογραφίες τώρα» (Video)

11.10.2022 12:50
stefanos-konstantinidis-new

Εκτός εαυτού βγήκε στον αέρα της Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης όταν στην εκπομπή συζητήθηκε η υπόθεση του 53χρονου από τον Κολωνό ο οποίος βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή και τα δάκρυά του τόσο για τον 53χρονο όσο και για τους 213 επίδοξους βιαστές του ανήλικου κοριτσιού.

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή, ενώ ξεσπώντας σε δάκρυα πρόσθεσε:

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα.

Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!».

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε για 53χρονο στον Κολωνό: «Φασιστικό να λες ότι επειδή φωτογραφήθηκε με διαφόρους της ΝΔ, όλοι στη ΝΔ είναι παιδεραστές…» (video)

Τηλεόραση: Κινητικότητα στα περιφερειακά κανάλια Action24 και Attica TV

Wednesday: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34