search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:35
MENU CLOSE

Οι πρεμιέρες προκάλεσαν ανατροπή στα μερίδια τηλεθέασης των καναλιών

11.10.2022 15:46
tiletheasi_new4

Η έναρξη της εβδομάδας σε συνδυασμό με τις πρεμιέρες τηλεοπτικών σειρών πρόσθεσαν τηλεθεατές στα κανάλια σε γενικές γραμμές. Κάποια πάντως παρουσίασαν τάσεις απώλειας εδάφους στο πεδίο της μάχης.

Η αισθητή μεταβολή, με την προσθήκη τηλεθεατών αποτυπώνεται στα στοιχεία της Nielsen για το περασμένο 24ωρο και σε σύγκριση με τις αποδόσεις των καναλιών μια ημέρα πριν.


Χωρίς να χάσει κάτι από το μερίδιο του το Mega, αντιθέτως πρόσθεσε, είδε το μερίδιο του Alpha να αυξάνεται κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες.

Η έντονη αυτή μεταβολή οφείλεται στην- καταρχάς- περιέργεια για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha το πρώτο επεισόδιο της οποίας μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η υποδοχή αξιολογείται ως μάλλον εντυπωσιακή.

Αυξητική τάση καταγράφηκε όμως και στα μερίδια των ΑΝΤ1 και Star , τα οποία είδαν τα ποσοστά τους να περνούν στην «χώρα» με τα διψήφια νούμερα.

Στο μεταξύ ο Σκάι με 10,4% (ανεπαίσθητα βελτιωμένο μερίδιο συγκριτικά με αυτό της προπερασμένης Δευτέρας) έναντι του 11,2% της Κυριακής έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση που ως σταθμός έχει δημιουργήσει από καιρό.

Στις μονομαχίες του prime time η «Γη της ελιάς» φαίνεται να έχει μικρή υποχώρηση έναντι του «Σασμού», επιδεικνύοντας όμως αντοχές , ενώ και το «Μαύρο ρόδο» κράτησε κόσμο στη συχνότητα του Mega παρά το γεγονός ότι απέναντί του είχε την πρεμιέρα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο Σκάι μετακίνησε τα προγράμματα που μέχρι προσφάτως προβάλλονταν στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης της Δευτέρας σε άλλες ώρες και ημέρες προβολής και το ριάλιτι «GNTM» του Star είδε χθες την απόδοση του περίπου ένα επίπεδο κάτω, συγκριτικά με το επεισόδιο της προπερασμένης Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Τρουφάκου: «Υποδύομαι πράγματα έξω από την ασφάλεια της καθημερινής εμπειρίας που έχω ως άνθρωπος»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – «Να βγουν οι 213 φωτογραφίες τώρα» (Video)

Πορτοσάλτε για 53χρονο στον Κολωνό: «Φασιστικό να λες ότι επειδή φωτογραφήθηκε με διαφόρους της ΝΔ, όλοι στη ΝΔ είναι παιδεραστές…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49