search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:37
MENU CLOSE

Πάνος Ιωαννίδης: «Αλλάζουμε κανόνες» στο MasterChef (Video)

15.10.2022 15:59
iwannidis_dot

Για τον ερχομό του γιο του και για τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο του MasterChef μίλησε στο Dot ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση» είπε για το πώς άλλαξε τη ζωή του η γέννηση του γιου του», είπε ο σεφ.

Αναφερόμενος στο master chef, που ξεκινά σε λίγο καιρό, ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής είπε: «Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε».

«Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο» πρόσθεσε ο σεφ.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου για Νομικού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» (Video)

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου» (Video)

Θεοφανία Παπαθωμά: Ανυπομονεί για την επιστροφή στα… θρανία (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:36