Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα στο στόχαστρο της αστυνομίας, έρχονται και άλλες συλλήψεις
Συνεχόμενες αναμένεται να είναι οι συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν τα στελέχη της αστυνομίας που χειρίζονται τις εξελίξεις.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 10 άτομα που βρίσκονται πλέον σε στενό κλοιό από τις Αρχές, καθώς έχουν ερευνηθεί οι πράξεις τους με την ανήλικη και οι επαφές ή και συναλλαγές που είχαν με τον Ηλία Μίχο. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως είναι κοντά και στον «Μιχάλη», που φέρεται να δρούσε ως συνεργός του 53χρονου κατηγορουμένου και αναφέρεται συχνά στις καταθέσεις της 12χρονης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Μίχος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης στις φυλακές Τρίπολης. Ο λόγος που οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή ή την οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.
Διαβάστε επίσης: