search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:55
MENU CLOSE

The Crown: Οργισμένοι στο Μπάκιγχαμ με τη σειρά – Οι τελευταίες ώρες της Νταϊάνα στη νέα σεζόν (Photos/Video)

17.10.2022 10:30
thecrown_diana1710_new
credit: Facebook/@TheCrownNetflix

Δυσαρεστημένο φαίνεται πως είναι το Παλάτι από την απόφαση του Netflix να παρουσιάσει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν τον θάνατό της στο Παρίσι, στη νέα σεζόν του «Crown».

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για τον επόμενο κύκλο της σειράς, τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν θα καλύψουν τις τελευταίες ημέρες της Νταϊάνα μέχρι το τραγικό δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα, τον Αύγουστο του 1997.

Ωστόσο, η υπηρεσία streaming έχει ήδη δεχτεί έντονη κριτική, με βασιλικούς εκπροσώπους να τονίζουν πως όσα πρόκειται να παρουσιαστούν στη σειρά, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Αντιδράσεις από το παλάτι υπήρξαν, μάλιστα, και πρόσφατα αναφορικά με τον τρόπο που το «Crown» παρουσίασε τον Κάρολο, δείχνοντάς τον να προσπαθεί για χρόνια να εκθρονίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ ώστε να βρεθεί στη θέση της.

Σύμφωνα με τη Sun, ακόμα και τα μέλη της παραγωγής δείχνουν να διστάζουν να γυρίσουν τα συγκεκριμένα επεισόδια. «Αισθανόμαστε σαν να ξεπερνιέται μια πολύ λεπτή γραμμή», αναφέρουν.

Αν και το Netflix επιμένει πως από σεβασμό και μόνο, η σκηνή του ατυχήματος στη σήραγγα Pont de l’Alma στο κέντρο του Παρισιού, δεν θα αναπαραχθεί κατά τη διάρκεια της νέας σειράς, πηγή κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ αναφέρει πως ο ίδιος είναι εξοργισμένος που η πλατφόρμα αναπαράγει τις τελευταίες μέρες της μητέρας του για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

«Το να βρίσκεσαι στο Παρίσι και να μετατρέπεις τις τελευταίες μέρες και ώρες της Νταϊάνα σε δράμα είναι πολύ άβολο. Η σειρά προσπαθούσε πάντα να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία», αναφέρει πηγή από την παραγωγή στη Sun.

Παρά τις αντιδράσεις και τις προειδοποιήσεις της βασιλικής οικογένειας, το Netflix επιμένει να ολοκληρώσει τη σειρά όπως έχει προγραμματιστεί, ενώ αρνείται κατηγορηματικά να γίνουν αλλαγές στην πλοκή και το περιεχόμενο της σειράς.

Μάλιστα, αρνήθηκε ακόμα και να προσθέσει στη σειρά τη δήλωση ότι «κάποιες σκηνές δεν είναι πραγματικά γεγονότα, αλλά μυθοπλασία».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Τι επέλεξε το κοινό το Σάββατο

«Γεια σου»: Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή (Video)

«Φως στο Τούνελ»: «Έριξε» το Twitter στην πρεμιέρα – Η ατάκα «έλα κούκλε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:54