Maestro: Συγκλόνισε το δεύτερο επεισόδιο - Το Twitter «υποκλίθηκε» στην ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη (Video)
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, το Maestro επέστρεψε με το δεύτερο επεισόδιο, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.
Oι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μία συνταρακτική σκηνή ενδοοικογενειακής βίας, με τον τηλεοπτικό σύζυγο της Μαρίας, Γιάννη Τσορτέκη, να στρέφεται για ακόμα μία φορά εναντίον τόσο του γιου τους όσο και της ίδιας.
Όσα είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο
Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτώντας προσωπική σχέση μαζί τους, ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Μεταξύ άλλων, παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο, τη στιγμή που τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν. Εκείνος, ωστόσο, δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.
Η σκηνή βίας που συγκλόνισε
Ο Χαράλαμπος έχοντας ενημερωθεί για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του και τη σχέση του με τον Αντώνη, ξεσπά εναντίον του, ξυλοκοπώντας τον άγρια. Η μητέρα του, Μαρία, μην αντέχοντας αυτή τη σκηνή, μπαίνει μπροστά προκειμένου να προστατέψει τον γιο της.
Μάταια όμως, καθώς ο Χαράλαμπος, γεμάτος οργή, συνεχίζει να χτυπά και τους δυο σε μια σκηνή που προκάλεσε ανατριχίλα στους τηλεθεατές.
Το Twitter«υποκλίθηκε» στη Μαρία Καβογιάννη
Οι σκηνές βίας που προβλήθηκαν στη σειρά αποτελούν γροθιά στο στομάχι, καθώς περιγράφουν στιγμιότυπα που μπορεί να εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πληκτρολόγια στα social media πήραν φωτιά με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν τόσο το περιεχόμενο στων σκηνών όσο και τις εξαιρετικές ερμηνείες.
ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΊΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ #Maestro pic.twitter.com/yXlfIM4sNh
— 𝑀𝑜𝑛𝑘𝑒𝑦 𝐷. 𝐾𝑜𝑚𝑖 🐵 (@MonkeyDKomi) October 20, 2022
Υποκλίνομαι #Maestro https://t.co/cge1oV0Wwb
— ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΓΙΑΓΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (@kg7115) October 20, 2022
Α ν α τ ρ ι χ ί λ α !
Μαρία Καβογιάννη, απλά υποκλινόμαστε στο ταλέντο σου!#Maestro pic.twitter.com/sTTtzvCsBW — Agapi (@Agapi_tl) October 20, 2022
Σοκαριστικό, γροθιά στο στομάχι και δυστυχως ακόμη και σήμερα είναι μια σκληρή άδικη πραγματικοτητα για πολλες γυναικες και πολλες οικογένειες #Maestro pic.twitter.com/TDAdenH4mK
— 🦎iγουστεριτσας⚠️ (@gousteritsas) October 20, 2022
«Θα την σκοτώσω αν έγινες αδερφή» Ένας πατέρας σαπίζει στο ξύλο την σύζυγο και τον γκέι γιο του και ο Παπακαλιάτης καταφέρνει να δημιουργήσει σεισμό πολλών ρίχτερ στην «Αγία Ελληνική Οικογένεια» που έμαθε να κρύβει τα πάντα κάτω από το χαλάκι. #maestro pic.twitter.com/s9b6D3kvaI
— Μοναδικοί Άνθρωποι (@monadikoi_) October 20, 2022
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ !!! #maestro pic.twitter.com/RStevvVehm — ♑DimitraAntonia📺❤️🎬 (@DimitraAntonia7) October 20, 2022
Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.
🎹Δείτε το νέο συγκλονιστικό επεισόδιο την Πέμπτη 3/11 στις 22:40! #Maestro #ToMegaToKalo pic.twitter.com/Zv5XebZYUE — MEGA TV (@MegaTvOfficial) October 20, 2022
Διαβάστε επίσης:
Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός» – Στο Top 10 οι «Σέρρες»