search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: «Μια μάνα στο σούπερ μάρκετ έλεγε στο παιδί της μπροστά μου πόσο άσχημη είμαι» (Video)

25.10.2022 08:59
smaragda-karydi-new (2)

Άβαφη στον φακό για πρώτη φορά εμφανίστηκε η Σμαράγδα Καρύδη η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση της Δώρας Αναγνωστοπούλου και του «Mega Stories» να βγει στην εκπομπή χωρίς μακιγιάζ.

Η ηθοποιός συζήτησε με την παρουσιάστρια για τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται συχνά εις βάρος των γυναικών, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ένα περιστατικό που της συνέβη ενώ έκανε τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ.

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει.

Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα…

Και λένε «Α αυτή είναι! Τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν.

Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. Λένε «γέρασε και αυτή».

Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης: To twitter πήρε «φωτιά» από την παρουσία του στον αγώνα του Παναθηναϊκού

GNTM: Τα μοντέλα σε ένα concept που… ανοίγει την όρεξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06