search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:55
MENU CLOSE

28η Οκτωβρίου: Αίσθηση προκάλεσε στην παρέλαση μαθήτρια από την Κένυα- «Είμαι υπερήφανη για την πατρίδα μου»(Video)

27.10.2022 17:37
mathitria kenya- parelasi- new

Πλήθος μαθητών και μαθητριών συμμετείχαν στην μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη λόγω της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους μαθητές που ξεχώρισαν ήταν η μαθήτρια του 32ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Βεατρίκη Ντούγκου, ο πατέρας της οποίας είναι από την Κένυα.

«Ο μπαμπάς μου είναι από την Κένυα και η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρέλαση και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με πάρα πολύ καλή οργάνωση» ανέφερε η ίδια μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου. Όπως τόνισε, μάλιστα, «νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου».

Σύμφωνα με το GRTimes.gr η Βεατρίκη είναι αθλήτρια του στίβου στον Σύλλογο του Ρήγα Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους από μικρή ηλικία στα 100 και 200 μέτρα, καθώς επίσης και στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων. Συμμετείχε σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και μετά ακολούθησαν μαθητές από τα σχολεία του δήμου. Νέες από το Λύκειο Ελληνίδων ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές, ανέλαβαν τον ρόλο των δεικτών στην παρέλαση, μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση στους δρόμους: Εξοδος για το τριήμερο και Σολτς μπλόκαραν την Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ζεστό» χειροκρότημα για τους μαθητές στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (Photos)

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σκεπάρνι κρυμμένο στο μπαλκόνι – Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο πατέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54