search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σκεπάρνι κρυμμένο στο μπαλκόνι – Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο πατέρας

27.10.2022 12:49
menemeni_kentriki
photo @thesstoday

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας που βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο και χτυπημένο στο κεφάλι σώμα του 41χρονου γιου του, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Μενεμένης.

Τη φρικιαστική εικόνα αντίκρισε χτες περίπου στις 19:00 η μητέρα του 41χρονου η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το σκεπάρνι έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου 18, στη Μενεμένη, οι γείτονες, όπως δηλώνουν, άκουγαν συχνά τους ομηρικούς καβγάδες πατέρα και γιου με θέμα τα χρήματα που ζητούσε ο δεύτερος, ενώ, όπως προσθέτουν, η αστυνομία είχε κληθεί πολλές φορές στο παρελθόν εξαιτίας της όλης κατάστασης στο διαμέρισμα.

Αυτή την ώρα, αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται εντός του διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου όπου έγινε η δολοφονία προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ο πατέρας, ο οποίος όμως νοσηλεύεται σε σοβαρότατη κατάσταση και εκφράζονται φόβοι για την πορεία της υγείας του.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μίχος: Προκλητικός και μέσα στη φυλακή – Γιατί αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Οι μώλωπες στο σώμα και το αίμα στο στόμα προκαλούν ερωτήματα (Video/Photo)

Θεσσαλονίκη: 32χρονη κατέγραψε σε βίντεο επίθεση επιδειξία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:30