search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:21
MENU CLOSE

Κεραυνοί Πούτιν κατά Δύσης: Παίζει ένα επικίνδυνο, αιματηρό και βρόμικο παιχνίδι (Video)

27.10.2022 19:39
poutin876- new

Πυρά στη Δύση εξαπέλυσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν δηλώνοντας ότι παίζει ένα «επικίνδυνο, αιματηρό και βρώμικο» παιχνίδι γύρω από την Ουκρανία, τόνισε, ωστόσο, ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα χρειαστεί στο τέλος να μιλήσουν με τη Ρωσία.

Ο ίδιος είπε ότι η Δύση έχει τυφλωθεί από την αποικιοκρατία και προσπαθεί να τιθασσεύσει τον υπόλοιπο κόσμο.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ρωσία δεν θεωρεί τον εαυτό της εχθρό της Δύσης, ενώ καταφέρθηκε εναντίον των «αλαζόνων» δυτικών ηγετών που είπε ότι είναι έτοιμοι να επιβάλουν τις αξίες τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Επιπρόσθετα δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα δεχθεί ποτέ οι δυτικές χώρες να της υποδείξουν τι να κάνει και σημείωσε ότι όσο περισσότερο χρόνο χρειαστεί η Δύση για να το συνειδητοποιήσει αυτό, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το τίμημα.

Κατηγόρησε τη Δύση ότι χρησιμοποιεί τις οικονομικές κυρώσεις και «έγχρωμες επαναστάσεις» εναντίον αντιπάλων καθώς η ίδια δεν μπορεί να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις την ανερχόμενη οικονομική και πολιτική δύναμη της Ασίας.

Παράλληλα τόνισε ότι οι δυτικές χώρες έχουν «παραμερίσει τους κανόνες» των διεθνών υποθέσεων για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και να περιορίσουν τους «πολιτισμούς δεύτερης κατηγορίας», όπως τους βλέπουν.

Διαβάστε επίσης:

Στην Λιθουανία κατέφυγε πασίγνωστη Ρωσίδα δημοσιογράφος: Στενός φίλος του Πούτιν ο πατέρας της (Video)

Έλον Μασκ: «Γιατί αγόρασα το Twitter» – Επιβεβαίωσε με ανάρτηση την εξαγορά της εταιρείας

Βασιλιάς Κάρολος: Κίνηση ματ, βάζει και πάλι τον Χάρι στην εθιμοτυπία του παλατιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:21