search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:27
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Νέα «καρφιά» από τον πρώην σύμβουλο του Ανδρουλάκη

03.11.2022 06:30
pasok new

Δεν περνάει μέρα που να μην «συγκρούεται» ο πρώην σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη με το ΠΑΣΟΚ.

Ο λόγος για τον Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Σωτήρη Σέρμπο, ο οποίος «ξαναχτύπησε» με αφορμή την εκλογή του Λούλα στην Βραζιλία, νίκη την οποία αγκάλιασαν στο ΠΑΣΟΚ με αναρτήσεις τους στα Social Media.  

«Ειδικά για μια χώρα status quo όπως η Ελλάδα, συστήνεται μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και διεισδυτικότερη ματιά έναντι αποσπασματικών πανηγυρικών δηλώσεων. Ο πήχης δεν είναι ο Μπολσονάρο και η εξωτερική πολιτική κάθε άλλο παρά κείται μακράν από την εσωτερική. Ωφέλιμος και απαραίτητος ο συντονισμός πολιτικών μεταξύ ΕΕ και Βραζιλίας για το κλίμα και τις εμπορικές συμφωνίες αλλά στα της υπονομευμενης φιλελεύθερης διεθνούς τάξης, ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσβατος», έγραψε ο Σωτήρης Σέρμπος στο Facebook καρφώνοντας τους «πανηγυρισμούς» του ΠΑΣΟΚ.

Φαίνεται ότι ο κ. Σέρμπος δε μπορεί να ξεπεράσει την απομάκρυνσή του από το κόμμα και γι’ αυτό είναι σε διαρκές μέτωπο με το ΠΑΣΟΚ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που «στέλνει μηνύματα» προς τους… για λίγο «συντρόφους» του.

Διαβάστε επίσης:

Στη Βόρεια Ήπειρο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Κώστας Καραμανλής

Η γελοία εμφάνιση του Πωλ Ευμορφίδη στο Προεδρικό με σαγιονάρες

ΠΑΣΟΚ: Ανοίγει μέτωπο με τον Πλεύρη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:27