search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:09
MENU CLOSE

Σασμός: Νέο spoiler από την Ευγενία Σαμαρά – «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία» (Video)

07.11.2022 16:39
evgenia samara654- new

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η Ευγενία Σαμαρά, που ερμηνεύει τον ρόλο της Στέλλας Καμαριωτάκη στην τηλεοπτική σειρά του Alpha Σασμός.

Η Ευγενία Σαμαρά έδωσε και το απόλυτο spoiler στη συνέντευξη, αποκαλύπτοντας, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες ότι «Θα υπάρξει και νέα δολοφονία στο Σασμό!».

Στέλλα και Αστέρης θα είναι πάλι μαζί; «Δεν θεωρώ ότι η Στέλλα έχει ξεπεράσει τον Αστέρη. Ας μην ανησυχούν οι τηλεθεατές ότι θα γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους! Ωστόσο, θα συμβούν κάποια πράγματα αμέσως μετά το γάμο» απαντά διφορούμενα.


«Η Στέλλα αγαπάει τον Αστέρη βαθιά, πραγματικά και ανθρώπινα. Όταν συμβαίνει αυτό στη ζωή είναι δύσκολο, πονάει, αλλά θέλουμε ο άλλος να είναι καλά…» υπογραμμίζει. Αυτό συμβαίνει και στη Στέλλα: «Έχει καταλαγιάσει όλο αυτό μέσα της. Δεν θα συνεχίσει να διεκδικεί τον Αστέρη. Θα βάλει μυαλό… Εάν ήμουν φίλη της Στέλλας θα της έλεγα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα με τον Αστέρη». Καταλαβαίνω ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει πολύ, όπως η Στέλλα. Αλλά θα της έλεγα κοίτα και κάπου αλλού!».

Στο χαρακτήρα της Στέλλας «μου αρέσει ότι βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Δεν είναι μονόπλευρη, όπως κι όλοι οι χαρακτήρες του Σασμού. Δεν είναι μόνο είτε καλοί, είτε κακοί, δεν ισχύουν τα στερεότυπα» λέει η Ευγενία Σαμαρά. Σε σχέση με την εξέλιξη, στο πώς θα τη δούμε από δω και στο εξής, «η Στέλλα θα ασχοληθεί με το κομμάτι της δουλειάς της. Θα μπλέξει με δύσκολες καταστάσεις, με υπόκοσμο, με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τόσο καλοί» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» (Video)

Τηλεθέαση: «Η Γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» ανέβασαν το MEGA στην κορυφή

Νέα εφημερίδα στα σκαριά



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:09