search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:10
MENU CLOSE

Τον Δεκέμβριο τα εγκαίνια του «Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά» με ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

10.11.2022 13:03
samaras_new

Με φόντο τους τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό απο το θέμα των υποκλοπών, το «Ίδρυμα Αντώνη Σαμαρά» πραγματοποιεί στις 7 Δεκεμβρίου την εναρκτήρια εκδήλωσή του.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 19:00 το απόγευμα στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5), με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα η ομιλία του Σαμαρά αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που το όνομα του πρώην πρωθυπουργού εμφανίστηκε στη λίστα της εφημερίδα «Documento», με τους πολιτικούς που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ μέσω του Predator.

Άλλωστε, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού στις αποκαλύψεις του «Documento».

Η ανακοίνωση:

«Το “Ιδρυμα Αντώνης Σαμαράς” πραγματοποιεί, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά».

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Γεροβασίλη: Μήνυση στον Άρειο Πάγο για τις παρακολουθήσεις

Γιατί τρόμαξαν την κυβέρνηση οι μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα – Τι φοβούνται οι γαλάζιοι βουλευτές

Φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες κάλπες παρά τη διάψευση Μητσοτάκη – Όλο το παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:10