search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:35
MENU CLOSE

Βόλος: 54χρονη ξυλοκόπησε γειτόνισσά της επειδή θεώρησε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της

12.11.2022 17:32
dikastirio_new

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια γυναίκα στο Βόλο εξαιτίας της αφόρητης ζήλιας γειτόνισσάς της που τη θεώρησε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της.

Η 54χρονη, που πίστευε πως ο σύζυγός της την απατά, είδε στο πρόσωπό της γειτόνισσάς της την υποτιθέμενη ερωμένη του. Τα πράγματα ξέφυγαν, όταν -σύμφωνα με το gegonota.news– μια ημέρα η 54χρονη επιτέθηκε και χτύπησε τη γειτόνισσά της, στην πυλωτή του σπιτιού της, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

«Ναι την έβρισα και την κλώτσησα. Νόμιζα ότι είχε δεσμό με τον άντρα μου, για αυτό και αντέδρασα έτσι», παραδέχθηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου οδηγήθηκε για να δικαστεί μετά από μήνυση που της κατέθεσε το θύμα.

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε στο δικαστήριο πως η 54χρονη την κλωτσούσε στην κοιλιά και τη χτυπούσε στο πρόσωπο και σημείωσε πως οι εμμονές της την είχαν οδηγήσει σε παρακολουθήσεις και άλλων γυναικών.

Το δικαστήριο καταδίκασε την 54χρονη σε εννιά μήνες για εξύβριση, απειλή και ελαφρά σωματική βλάβη με τριετή αναστολή.

Η 54χρονη είπε πως με τη συγκεκριμένη γειτόνισσα είχε προσωπική κόντρα και παραδέχτηκε πως ζει με τις υποψίες που της γεννά η ζήλια.

Διαβάστε επίσης:

Άρτα: Αγωνία για 51χρονο που έπεσε από το ιστορικό γεφύρι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλώρινα: Έκανε την εμφάνισή του το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου (Video)

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού εναντίον του πρώην γραμματέα της ΕΟΚ: «Του φώναζα να σταματήσει, ήμουν τρομοκρατημένη και αηδιασμένη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:34