Βόλος: 54χρονη ξυλοκόπησε γειτόνισσά της επειδή θεώρησε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια γυναίκα στο Βόλο εξαιτίας της αφόρητης ζήλιας γειτόνισσάς της που τη θεώρησε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της.
«Ναι την έβρισα και την κλώτσησα. Νόμιζα ότι είχε δεσμό με τον άντρα μου, για αυτό και αντέδρασα έτσι», παραδέχθηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου οδηγήθηκε για να δικαστεί μετά από μήνυση που της κατέθεσε το θύμα.
Η καταγγέλλουσα κατέθεσε στο δικαστήριο πως η 54χρονη την κλωτσούσε στην κοιλιά και τη χτυπούσε στο πρόσωπο και σημείωσε πως οι εμμονές της την είχαν οδηγήσει σε παρακολουθήσεις και άλλων γυναικών.
Το δικαστήριο καταδίκασε την 54χρονη σε εννιά μήνες για εξύβριση, απειλή και ελαφρά σωματική βλάβη με τριετή αναστολή.
Η 54χρονη είπε πως με τη συγκεκριμένη γειτόνισσα είχε προσωπική κόντρα και παραδέχτηκε πως ζει με τις υποψίες που της γεννά η ζήλια.
Διαβάστε επίσης:
Άρτα: Αγωνία για 51χρονο που έπεσε από το ιστορικό γεφύρι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Φλώρινα: Έκανε την εμφάνισή του το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου (Video)