search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Λάρισα: Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα και τη σκότωσε ακαριαία (photos)

14.11.2022 15:38
kopi-dentroy-ena.jpg

Τον ακαριαίο θάνατο γυναίκας στη Λάρισα προκάλεσε πτώση δέντρου το οποίο την καταπλάκωσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11).

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr συνέβη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο πριν τη 13:00 το μεσημέρι, το δέντρο καταπλάκωσε 78χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και στο κορμί της.

Το συμβάν έγινε δίπλα σε πρόχειρο κτίσμα – κτηνοτροφική μονάδα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, όλα φέρεται να έγιναν όταν κατά τη διάρκεια κοπής ενός δέντρου, το οποίο η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει να κόψει γείτονας. Το δέντρο έπεσε με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταπλακωθεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τη γυναίκα, αλλά ήταν ήδη αργά.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Έριξαν καπνογόνα σε σχολείο την ώρα του μαθήματος (Video)

Σαλαμίνα: Κατέρρευσε και πέθανε 47χρονος μηχανικός μέσα σε πλοίο

Παξοί: 28χρονη γέννησε δίδυμα στο ελικοδρόμιο του νησιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09