search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:08
MENU CLOSE

Έλενα Παπαρίζου: Αποθέωση στην Ολλανδία – Τραγούδησε το νικητήριο «Number One» της Eurovision (Photos/Video)

18.11.2022 20:43
paparizou- amsterdam09- new

Συναυλία πραγματοποίησε στο Άμστερνταμ η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Πέμπτης, γνωρίζοντας την αποθέωση από το ολλανδικό κοινό.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ziggo Dome, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Het Grote Songfestivalfeest, όπου λαμβάνουν μέρος καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στη Eurovision.

Όταν ερμήνευσε τη μεγάλη της επιτυχία, «My Number One», ακολουθώντας τη χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού, για πρώτη φορά μετά από την εμφάνισή της στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2004, το κοινό ενθουσιάστηκε και χάρισε στην Έλενα Παπαρίζου παρατεταμένο χειροκρότημα.

Λίγο πριν, στη σκηνή μαζί της ανέβηκε και ο Νίκος Παναγιωτίδης και ως «Antique» παρουσίασαν το τραγούδι «Die for You», με το κοινό να τους χειροκροτά με συγκίνηση, καθώς είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ντουέτο, 21 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στην Κοπεγχάγη.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι νεκροί του 2022

Η Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η τηλεοπτική συνύπαρξη των 7 δευτερολέπτων

Ξέσπασε ο Νίκος Κοκλώνης για την «Κιβωτό του Κόσμου» – «Νιώθω αηδία και θυμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:07